Când să fac afirmații pozitive?

Afirmațiile pozitive pot fi folosite în diferite momente pe parcursul zilei pentru a susține Starea de Bine și Echilibrul între Minte, Trup și Suflet.

Echilibrul cu Tine Însăți este cel mai important. Cu cât asculți și repeți mai des afirmații pozitive zilnice, cu atât mai mult vor începe să influențeze modul în care gândești, dar și modul în care te simți. De asemenea, evită negațiile sau cuvintele care exprimă lipsa a ceva anume. Concentrează-te pe ce vrei să aduci în viața ta, nu pe ce vrei să eviți.

Iată când poți să integrezi afirmații pozitive în viața ta:

1. Rutina de dimineață. Începe ziua cu afirmații pozitive pentru a seta o notă pozitivă pentru restul zilei. Repetă afirmații pozitive zilnice de dimineață care se aliniază doar cu obiectivele personale.

2. În Timpul provocărilor. Când te confrunți cu provocări sau obstacole, folosește afirmații pozitive pentru a-ți spori încrederea în sine. Amintește-ți de punctele tale forte. 

3. Înainte de Evenimente Importante. Folosește afirmații pozitive zilnice pentru a-ți calma emoțiile și a-ți crește încrederea înainte de întâlniri importante, prezentări sau evenimente.

4. În Timpul Meditației sau Mindfulness. Integrează afirmații în practica ta de meditație sau mindfulness pentru a amplifica impactul pozitiv asupra stării tale mentale.

5. Exerciții Fizice sau Antrenamente. Folosește afirmații pentru a-ți motiva eforturile în timpul exercițiilor fizice, știind importanța unui stil de viață sănătos atât pentru Minte, cât și pentru Corp.

6. Timp pentru Tine. Integrează afirmații în rutina ta de îngrijire personală, fie că este vorba de o baie relaxantă, practicarea respirației profunde sau implicarea într-un hobby pe care-l adori.

7. Momente de tranziție. Repetă afirmații în timpul momentelor de tranziție, precum călătoriile cu transportul în comun, așteptarea mijloacelor de transport sau în pauzele de la muncă pentru a menține a-ți menține Energia în vibrații înalte.

8. Rutina de seară. Încheie ziua reflectând asupra aspectelor pozitive întâmplate pe tot parcursul zilei. Practică afirmații pozitive zilnice de seară pentru restabilirea echilibrului interior seară înainte de culcare.

9. Gânduri negative. Contracarează auto-sabotarea prin repetarea unor cuvinte cu energie joasă și negativă cu afirmații pozitive pentru a-ți Echilibra Starea Ființei.

10. Exerciții de vizualizare. Combină afirmațiile cu tehnici de vizualizare pentru a-ți imagina reușitele, atingerea obiectivelor sau depășirea obstacolelor. Încearcă practica unor afirmații pozitive zilnice Eu Sunt.

11. Oricând ai nevoie. Ori de câte ori simți că-ți scade motivația sau dispoziția generală, ia-ți câteva momente doar pentru tine și ascultă Afirmații Pozitive Zilnice.

Toate informațiile de mai sus sunt prezentate într-o manieră transparentă cu scop informativ.

Să te simți bine în pielea ta presupune să ai mereu grija de tine!

Previous
Previous

Cum sa fii o femeie deosebita în cadrul unui grup 

Next
Next

Armonia holistica a toamnei