Sport pentru un ten luminos

Afla care este impactul exercitiilor fizice asupra celulelor pielii si cum ajuta la mentinerea unui ten luminos si sanatos.

Pentru a avea un ten luminos, fara eruptii sau alte probleme cutanate, ingrijirea pielii, respectiv adoptarea unei rutine de ingrijire nu este suficient. Stim cu totii si auzim de nenumarate ori importanta adoptarii unui stil de viata sanatos. Si da, si in acest caz, ceea ce mananci, modul de gestionare al stresului si efectuarea unor exercitii fizice in mod regulat determina aspectul pielii.

Beneficiile sportului pentru ten 

Efectele sportului, respectiv ale exercitiilor cardio, sunt vizibile in cel mai scurt timp. Cu efect rapid si care nu se compara cu nicio crema sau ser pentru ten,  atunci cand facem sport in corp are loc cresterea si oxigenarea naturala a fluxului sanguin catre piele, cu actiune asupra limfei. Prin drenarea sistemului limfatic, ajutam organismul sa elimine toxinele, sa imbunatateasca sistemul circulator si sa elimine stresul.

De aceea, fie ca este vorba de o afectiune a pielii, fie ca iti doresti o piele ferma si un ten luminos mereu, sportul este cea mai rapida solutie care stimuleaza producerea naturala de colagen si acid hialuronic la nivel celular.

Alte beneficii ale sportului pentru un ten luminos:

  • elimina toxinele din corp

  • mentine pielea curata, luminoasa si tonifiata;

  • previne formarea acneei ;

  • combate stresul care este factorul principal al problemelor de piele;

  • imbunatateste structura celulara a pielii;

  • incetineste imbatranirea celulelor;

  • mentine sanatatea fizica si psihica.

Asadar, gaseste o activitatea fizica care sa-ti placa si urmeaza o rutina de ingrijire completa, de la interior la exterior.

Toate informațiile de mai sus sunt prezentate într-o manieră transparentă cu scop informativ.

Să te simți bine în pielea ta presupune să ai mereu grija de tine!

Previous
Previous

Cum folosim crema cu protectie solara

Next
Next

Glicerina - buze hidratate, voluminoase natural