Carti dezvoltare personala - Editura Bookzone

Aflați într-o continuă schimbare este important să ne găsim un echilibru în tot ceea ce facem și atunci când este posibil să ne găsim timp pentru a reflecta asupra gândurilor și obiectivelor propuse, atât pe plan personal, cât și profesional.

CARTILE - INSTRUMENT ASUPRA GANDURILOR

Cărțile sunt mai mult decât simple obiecte; ele sunt instrumente puternice care ne pot transforma gândurile și viețile. Filă cu filă, rând cu rând, în fiecare poveste noi avem acces către noi universuri și perspective care ne pot ghida către împlinire de sine, cunoaștere, creștere și dezvoltare personală.

CARTI DEZVOLTARE PERSONALA EDITURA BOOKZONE

Iată Top 5 cărți de Dezvoltare Personală:

1. Corpul cuantic: O abordare revoluționară a sănătății și a longevității

Misterul longevității umane primește răspunsuri cu ajutorul noilor descoperiri cuantice!

Într-o carte-eveniment, cel mai cunoscut lider spiritual al timpurilor noastre, dr. Deepak Chopra face echipă cu un fizician de renume, dr. Jack Tuszynsk și un expert în metabolism, dr. Brian Fertig, pentru a ne explica procesul prin care corpul nostru este afectat de trecerea timpului. Totodată, autorii ne oferă soluții cuantice pentru a încetini ceasul biologic și a ne bucura de vitalitate și poftă de viață, chiar și la vârste înaintate. Corpul cuantic este sursa bunăstării trup-minte-suflet și cartea aceasta te va ajuta să îți restabilești conexiunea cu el!

2. Mindreader: Află ce gândesc oamenii, ce își doresc și cine sunt cu adevărat

Cunoscut psihoterapeut și instructor în detectarea minciunilor al echipajelor FBI, precum și consultant-cheie al serviciilor Agenției de Securitate Națională și CIA, Lieberman îți prezintă tehnici și metode infailibile de „interpretare” a gândurilor interlocutorilor tăi pe care le poți folosi pentru a-ți găsi drumul mai ușor într-o lume în care, adesea, nimeni nu este cine pare a fi.

3. Anatomia traumei. Cum să ai o viață mai bună când sufletul te doare - Dr. Diana Vasile

Ia loc pe canapeaua unui psihoterapeut de renume! E timpul să-ți înțelegi traumele. Dr. Diana Vasile, psihoterapeut și președinte al Institutului pentru Studiul și Tratamentul Traumei din România, te însoțește în interiorul psihicului uman, deci și în interiorul propriului tău psihic, și te învață cum să te raportezi la durerile din trecut cu mintea și înțelepciunea din prezent. 

4. Memorie fara limite. Tehnici avansate pentru a învăța mai repede și a reține mai mult

Kevin Horsley, unul dintre puținii oameni din lume care au primit titlul de Mare Maestru Internațional al Memorării, te introduce în lumea fascinantă a memoriei, oferindu-ți strategii și tehnici testate pe propria minte, astfel încât să ajungi să ai și tu o memorie nelimitată indiferent de vârstă sau de profesie. Acum este momentul să afli tot ce trebuie să știi și să reții!

5. Harta parentingului modern. Cum să construiești pas cu pas o relație sănătoasă cu copilul tău

Prin acest ghid practic de parenting, Dr. Shefali, autoarea bestsellerului Cartea femeilor care merită mai mult, oferă soluții pas cu pas, care ne învață pe noi, părinții, să punem capăt ciclurilor generaționale toxice și să ne creștem copiii altfel decât am fost noi crescuți, lăsându-i să fie autentici, independenți și sănătoși din punct de vedere emoțional.

15 minute pe zi pentru lectura

Lectura ca terapie se poate dovedi ca fiind o metodă de relaxare și reconectare cu Sinele Suprem. Pentru a te asigura că dedici timp lecturii, setează o alarmă în fiecare zi la o oră care se potrivește cu programul tău zilnic. Poate fi:

  • Dimineața devreme la o cafea și astfel vei începe ziua cu o sesiune de lectură.

  • Seara înainte de culcare încearcă să citești câteva pagini. Acest obicei te poate ajuta să te deconectezi și să te relaxezi.

  • În orice moment, doar fă timp pentru tine, 15 minute pe zi.

TransformA lectura într-un obicei zilnic!

Next
Next

Nevoia de control - ce este si cum o putem gestiona